تن ماهی غذایی است که در بین اغلب افراد طرفداران زیادی دارد. قیمت تن ماهی عمده با کیفیت در این سایت بسیار مناسب بوده و عرضه آن بدون واسطه در کشور صورت می گیرد. طبق تحقیقات انجام شده مصرف سرانه ماهی در کشور ما از محدوده جهانی تعیین شده بسیار پایین تر می باشد. تن ماهی تولید شده توسط انواع کارخانه ها و برند ها بدون مواد نگهدارنده و مواد افزودنی می باشد و تحت نظارت بهداشت و استاندارد های کشور تولید می شود. گاهی در بعضی از کنسرو های ماهی از سبزیجات و ادویه جات استفاده می شود که بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد. از موادی که به تن ماهی حین کنسرو سازی اضافه می شود نمک می باد که خاصیت نگه دارنده گی دارد ولی مقدار آن زیاد نیست. توصیه می شود ماهی در هفته دو بار مصرف شود.

بهترین زمان استفاده تن ماهی

در زمان استفاده از تن ماهی حتما دقت داشته باشید که باید بیست دقیقه قبل از مصرف در آب جوش پخته شود. بعد از جوشاندن و باز کردن درب تن ماهی توصیه می شود که حتما بالافاصله مصرف شود و چنانچه در این فاصله مصرف نشد در محیط بیرون از یخچال تنها تا دو ساعت دوام می آورد و خراب و فاسد می شود. چنان چه مقداری از تن ماهی باقی کاند باید آن را درون ظرف دیگری ریخته و در یخچال قرار دهید. طول مدت زمان نکهداری آن در یخچال نیز ۲۴ تا ۴۸ ساعت می باشد. قوطی های تن ماهی تا زمانی که جوشانده نشده اند و باز نشده اند برای گهداری ماهی مناسب هستند و بعد از جوشاندن و باز شدن درب آن باید حتما به ظرف دیگری منتقل شود.

بهترین زمان استفاده تن ماهی

عوامل موثر در قیمت گذاری تن ماهی در کشور

تن ماهی در هنگام کنسرو سازی تحت حرارت بالایی کنسرو می شود و امکان رشد هیچ گونه باکتری در آن وجود ندارد. عوامل زیادی در قیمت تمام شده ی تن ماهی در کشور تاثیر گذار است که از جمله آن ها می توان به کیفیت و مرغوبیت ماهی استفاده شده در آن، برند تولید کننده و عرضه کننده آن، افزایش حقوق پرسنل و کارکنان کارخانه، افزایش قیمت مواد اولیه استفاده شده در آن و وزن خالص ماهی اشاره کرد. هم چنین اگر بخواهید تن ماهی عمده را خریداری کنید قیمت تمام شده آن نسبت به خریده خرده ی آن بسیار پایین تر خواهد بود. جهت اطلاع از قیمت تن ماهی عمده و انواع برند ها با ما تماس بگیرید.

عوامل موثر در قیمت گذاری تن ماهی در کشور