قیمت فروش عمده رب گوجه فرنگی ۸۰۰ گرمی با توجه به کیفیت و برند آن از ۹۰۰۰ تومن تا ۱۷۰۰۰ تومن متغیر است. از برند های معتبر رب گوجه فرنگی می توان به ممتاز، بهدیس، کژال، خرسند، سرخ آبی، آستانه، روژین، ژینو و تبرک اشاره کرد.

در بسته بندی های مختلف رب گوجه فرنگی نمونه های قوطی از انواعی هستند که بیشتر کارخانه ها آن ها را تولید می کنند.
رب گوجه فرنگی در ایران برای انواع قوطی بیشتر وزن ۸۰۰ گرم دارد.درب این قوطی ها هم کلید دار و هم ساده می باشد، اما نمونه های آسان باز شو در بازار خیلی بیشتر طرافدار دارد.
رب گوجه در قوطی برای داخل باید حداقل بریکسی معادل با ۲۷ داشته باشد که نهایت، ۲ درصد نمک داشته باشد.
اما وقتی خرید عمده از برند های مختلف را انجام می دهید، بهتر است، آن ها را در آزمایشگاه های مواد غذایی بریکس گیری کنید. بر همین اساس قیمت فروش رب ها هم با هم فرق دارند و در نتیجه نباید زود فریب ارزانی را بخورید یا از گرانی شاکی شوید.

قیمت رب گوجه فرنگی به صورت عمده

برای اینکه از قیمت فروش رب گوجه ارزان به صورت عمده در بازار مطلع شویم می توانیم از روش های مختلفی نسبت به دریافت قیمت اقدام نماییم.
معمولا قیمت فروش رب در برند های مختلف با یکدیگر متفاوت می باشد از این رو برای استعلام قیمت باید با یک عمده فروش انواع رب گوجه فرنگی ارتباط بر قرار نمود.
رب گوجه فرنگی از مواد غذایی بسیار پر مصرف در بین خانوده ها به شمار می رود و هر فردی با توجه به سلیقه خود یک نوع از رب را مورد استفاده قرار می دهد.

فروش عمده رب گوجه ۸۰۰ گرمی

فروش عمده رب گوجه ۸۰۰ گرمی در بسته بندی قوطی و به دو صورت درب کلید دار و درب ساده صورت می پذیرد.
رب گوجه ۸۰۰ گرمی بیشتر مصرف خانگی دارد از این رو از فروش عمده بسیار مناسبی برخوردار است.
مزایای خرید رب گوجه ۸۰۰ گرمی قوطی برای خانواده ها به شرح زیر است که به آن می پردازیم.

قیمت مقرون به صرفه
وزن مناسب
بسته بندی کوچک
جاگیر کم در فضای آشپزخانه
فروش عمده رب ۸۰۰ گرمی در برند های مختلف در سایت صنایع غذایی ناب صورت می پذیرد.

رب گوجه فرنگی چگونه تولید می شود؟

مراحل تولید رب گوجه فرنگی زیاد پیچیده نیست به گونه ای که فردی می تواند رب گوجه فرنگی را در منزل خود به راحتی درست نماید.

  1. ابتدا گوجه فرنگی مناسب که بافت سفتی داشته باشد را تهیه می نماییم.
  2. گوجه فرنگی را کاملا شستشو می دهیم.
  3. پوست و دم گوجه فرنگی را می گیریم.
  4. آن را درون آب قرار می دهیم و می جوشانیم.
  5. بعد از این که ولرم شد آن را له کنیم.
  6. پس از له شدن گوجه درون آب جوشیده آن را از صافی رد می نماییم.
  7. در مرحله آخر آب گوجه را آنقدر می جوشانیم تا کاملا خشک بشود.
  8. باید خیلی مراقب بود تا در این مرحله رب ته نگیرد.
  9. در این مرحله در رب را در ظرفی ریخته که هوا به آن نرسد.
  10. البته استفاده از خمره های سفالی بدون لعاب که سبب گرفتن تمام آب رب می شوند نیز مناسب است.
  11. سپس آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنیم.

همانطور که ملاحظه فرمودید تهیه رب گوجه فرنگی کار چندان سختی نمی باشد و به راحتی قابل انجام است. امروزه با توجه به زندگی شهری و آپارتمان نشینی امکان تولید رب گوجه در داخل منزل برای اکثر افراد مقدور نیست. از این رو آنها ترجیح می دهند که رب گوجه را بدون هیچ زحمتی و با پرداخت مبلغی به صورت کارخانه ای خریداری نمایند.